Sedan 2019

Jag heter Hanna och bor tillsammans med min sambo, våra 3 kaniner och en hund. Hunden Ophelia är en engelsk springer spaniel och är med mig mycket på jobbet.

Sommaren 2019 bestämde jag mig för att ta tag i min dröm att jobba med djur och påbörjade då min utbildning till hundfrisör. Jag gick som lärling hos Johanna på Karlstad hundcenter. Där spenderade jag många timmar och ofta flera dagar i veckan. Hösten 2019 startade jag mitt första företag.

I februari 2020 fick jag jobb på en djurbutik i deras trim. Det var där min resa som hundfrisör började. Jag har alltid varit egenföretagare under min tid som hundfrisör och hyrde in mig hos dom. Där fick jag 2,5 fina och lärorika år som gav mig många fina kunder och vänner.

I oktober 2022 tog jag steget att öppna helt eget. Jag hade hittat en bra lokal, startat mitt ab och började ta emot dom första kunderna. Sedan dess har min kunskap bara ökat. Jag har öppnat webbshop och till och med tagit in ett kanin sortiment. 

Hos mig jobbar jag med mjuka metoder där mitt och hundens välmående är ett fokus. Kunskap och erfarenhet är en viktig del i vart jag är nu och vart jag ser mig själv och min verksamhet i framtiden